یکشنبه 25 شهریور 1403، 15 September 2024


مشخصات آگهی
تعداد بازدید: 2115

تعمیرگاه تخصصی چرخ خیاطی هسکوارنا

بهترین تعمیرکار چرخ خیاطی سوئدی هسکوارنا در تهران تعمیر انواع چرخ خیاطی در منزل با کادر مجرب و خانم تعمیر تخصصی چرخ خیاطی هسکوارنا نمایندگی مجاز تعمیر و خرید و فروش چرخ خیاطی هسکوارنا

نام و نام خانوادگی:

-

موقعیت:

تهران

تاریخ ارسال:

5 آذر 1401 ساعت 12:02

تاریخ انقضا:

30 آبان 1403

تلفن تماس:

-

موبایل:

-

وب سایت:

-

پست الکترونیکی:

-

اینستاگرام:

تلگرام:

واتس اپ:

ویدئو:

آدرس:

-

متن آگهی

تعمیرات تخصصی چرخ خیاطی هسکوارنا

نمایندگی مجاز چرخ خیاطی در غرب تهران ، بهترین مرکز تعمیر و سرویس انواع چرخ خیاطی در تهران می باشد.
این مجموعه با تجربه سالیان طولانی در امر تعمیر و خرید و فروش انواع چرخ خیاطی ، مناسب ترین قیمت ها را برای مشتریان گرامی لحاظ می کند.
تعمیرات ما به صورت تضمینی بوده و با گارانتی معتبر خدمت مشتریان عزیز ارائه خواهد شد.


علاوه بر تعمیر در نمایندگی ما می توانید از خدمات دیگر مانند تعمیر چرخ خیاطی در منزل با سرویسکاران مجرب خانم بهره مند شوید .
مشاوره رایگان از دیگر خدمات ارائه شده مرکز مجاز چرخ خیاطی می باشد.


مشاوه در زمینه خرید و فروش و قیمت و تعمیرات انواع چرخ خیاطی های صنعتی و خانگی
اطوهای بخار،قیچی های برش،
قطعات یدکی انواع چرخهای خیاطی
لوازم جانبی چرخهای خیاطی
لوازم و ابزار و خرج کار خیاطی
قطعات اطو
قطعات قیچی برش
انواع پایه های چرخهاي صنعتی و خانگی
دستگاه و انواع قالب های پرس و پرچ دکمه،مروارید،حلقه و....

و.....همه چیز از چرخهای خیاطی و دوخت و دوز


آموزش روغنکاری چرخ خیاطی

همانطور که میدانید چرخ خیاطی یک ماشین مکانیکی است و در آن قطعات فلزی زیادی با هم در ارتباط هستند و در این ارتباطات خواه ناخواه بسته به نوع عملکرد و فشاری که قطعات متحمل میشوند استهلاک ایجاد میگردد. وظیفه ی روغن در این میان پایین آوردن اصطکاک و روانکاری این قطعات میباشد.


حال این سوال مطرح میشود که چه زمان باید روغنکاری صورت گیرد و چه قسمت های چرخ خیاطی نیاز به روانکاری دارند؟


ابتدا باید این نکته مطرح شود که خود روغن به مرور زمان گرد و خاک و پرز پارچه و نخ را به خود جذب میکند و یکی از دلایل عنوان شدن این موضوع که چرخ خیاطی طی زمان مشخص نیاز به سرویس دارد همین علت است که  ترکیب روغن با گرد و خاک و پرز نخ و پارچه از قسمت های مختلف و قطعات حساس زدوده شود و پس از تمیزکاری مجددا روغنکاری صورت گیرد.


اما در این میان قسمت هایی وجود دارد که در فاصله ی بین سرویس چرخ خیاطی توسط کاربران باید روغنکاری شوند از جمله‌ی این قسمت ها در چرخ خیاطی هایی که ماکو هایی از جنس پلاستیک، باکالیت، کائوچو و یا فلز دارند، دیواره ی خارجی آنها و در چرخ خیاطی هایی که ماکو هایی از جنس فلز دارند و ماکو داخل قاب ماکو قرار میگیرد داخل محور حرکتی قاب ماکو که اصطلاحا به آن نعل گفته میشود نیاز به روغن دارد که در هر نوبت از یک یا دو قطره نباید تجاوز کند.به اضافه همه ی اتصالات محوری چرخها که بوش و میله متحرک دارند،هر قطعاتی که در اتصالات حرکت دارند نیاز به روغنکاری دارند.


نکته‌ مهم دیگر این که بعد از هر نوبت روغنکاری، چرخ خیاطی باید حدود یک تا دو دقیقه بدون نخ زیر و نخ رو خالی کار کند تا روغن زده شده در قسمت‌های عنوان شده به گردش در بیاید و عمل روانکاری به درستی صورت پذیرد.


نکات ایمنی در رابطه با استفاده از دستگاه چرخ خیاطی

از دستگاه در نزدیکی منبع گرمازا مانند بخاری یا اتو استفاده نکنید، در غیر اینصورت ممکن است دستگاه، سیم برق یا لباسی که در حال دوخته شدن است آتش بگیرد و موجب آتش سوزی یا شوک الکتریکی شود. 
این دستگاه را بر روی سطح ناپایدار مانند میز لرزان یا شیب دار قرار ندهید، در غیر اینصورت ممکن است دستگاه بیفتد و موجب آسیب شود. 


هنگام خیاطی کردن باید با دقت ویژه ای کار کنید: همیشه توجه زیادی به سوزن داشته باشید. از سوزن های کج شده یا آسیب دیده استفاده نکنید. انگشتان خود را از همه قطعات متحرک دور نگه دارید. به سوزن دستگاه توجه ویژه ای داشته باشید. 


دستگاه را هنگام فشاردادن پدال پایی روشن نکنید. ممکن است دستگاه بطور غیرمنتظره شروع به کار کند و موجب آسیب شخصی یا صدمه به دستگاه گردد. 
از صفحه سوزن آسیب دیده یا نامناسب استفاده نکنید، این کار می تواند موجب شکستن سوزن شود. هنگام خیاطی پارچه را فشار ندهید یا نکشید و هنگام دوخت دستورات دقیق را دنبال کنید تا سوزن کج نشود و موجب شکسته شدن آن نشوید. 


چرخ خیاطی وسیله بازی نیست: 
هنگامی که از دستگاه در نزدیکی بچه ها استفاده می کنید توجه زیادی داشته باشید. 
پوشش پلاستیکی یا در چرخ خیاطی که برای دستگاه در آن ارائه شده استفاده کنید  .
از دستگاه در فضای باز استفاده نکنید. 


برای عمر طولانی تر دستگاه: 
هنگام نگهداری از دستگاه از قرار دادن آن در مقابل نور آفتاب و محلی که رطوبت زیادی دارد اجتناب کنید. از قرار دادن یا استفاده از دستگاه در نزدیکی وسیله گرماساز، اتو، المپ هالوژن یا سایر اجسام داغ خودداری کنید.


این مطلب را به اشتراک بگذارید:
تبلیغات
چند آگهی دیگر